Acura Fill

Afvullen - Sluiten - Etiketteren
Bemonsteren & Laboratorium

SteriWare ®
Kunststof Lab producten voor éénmalig gebruik (Disposables)

Deze producten zijn perfect voor gebruik in hygiënische omgevingen: Reiniging van GMP materiaal na gebruik is gecompliceerd en duur - vaak worden hiervoor ook chemische producten gebruikt die vervolgens verantwoord moeten afgevoerd worden: nog méér kosten.

SteriWare® Disposables hoeven niet gereinigd te worden (hoewel ze stevig genoeg zijn om hergebruikt te worden) - de reinheid is dus gegarandeerd - vele SteriWare® producten zijn leverbaar in steriele uitvoering en in individuele verpakking.

ACURAFILL kan uw SteriWare® producten in voorraad houden en op afroep leveren (voorwaarden bespreekbaar en contractueel vast te leggen)

SteriWare ® Overzicht van het productgamma

(Klik op de plaatjes voor meer info & prijzen)

Kunststof Lab lepeltjes

Materiaal: Kunststof PS (Polystyreen) of PP (Polypropyleen). Geproduceerd en individueel verpakt in  een Cleanroom. Beschikbaar in 3 kleuren en in steriele uitvoering (irradiatie)

Kunststof Pharma Scheppen

Perfect voor doseringen in het lab:

Materiaal: HDPE Kunststof, PS (Polystyreen) of PP (Polypropyleen). Geproduceerd en individueel verpakt in  een Cleanroom. Beschikbaar in 3 kleuren (rood-blauw-wit) en in steriele uitvoering (irradiatie)

FDA conform - Geschikt voor ATEX zones

Puntige Poedersteker

Voor bemonstering of doseren van poeders: 

Materiaal: PS (Polystyreen) of PP (Polypropyleen). Geproduceerd en individueel verpakt in  een Cleanroom. Beschikbaar in 3 kleuren (rood-blauw-wit) en in steriele uitvoering (irradiatie)

Tabletten telraam (driehoekig)

Pillenteller voor makkelijk en snel tellen van ronde pillen en tabletten. 

Materiaal: PS (Polystyreen). Geproduceerd en individueel verpakt in  een Cleanroom.

Lengte: 200 mm / hoogte 40 mm

Lepeltjes voor efficient doseren of het nemen van monsters. Er zitten 2 lepeltjes aan elkaar vast: 1 van 5ml en 1 van 2,5ml.

Materiaal: onbreekbaar PS (Polystyreen). Geproduceerd en individueel verpakt in  een Cleanroom. Kleur: wit - bij grotere hoeveelheden zijn andere kleuren mogelijk.

Handige kit voor het nemen van monsters op locatie:

De kit bevat 10 steriele, individueel verpakte schepjes  (PS - inhoud 30ml) + zakje.

De steriele zakjes zijn van stevig plastic en voorzien van een metalen sluiting. Open de waterdichte zakjes pas wanneer het monster klaar is om ingebracht te worden.

Perfect voor bijv. milieu/bodem monsters