Acura Fill

Afvullen-Sluiten-Etiketteren

 Service & advies voor uw project

Samen met onze leveranciers kunnen wij een ruime ervaring in afvul- en verpakkingsprojecten voorleggen. Deze kennis stellen wij graag ter beschikking om u te adviseren over de mogelijkheden en technologieën die beschikbaar zijn.


Daarbij raden wij steeds aan om voor een economisch verantwoorde oplossing te kiezen in functie van de omvang van de productie en het beschikbare budget:


Een gevestigd bedrijf heeft bijvoorbeeld andere behoeften dan een startende micro-brouwerij.

Ieder afvulproject is verschillend, ook al gaat het slechts over details: Wij delen graag onze ervaring met u en helpen u op weg de juiste keuzes te maken. Daarin kunnen wij objectief zijn omdat wij dankzij onze loonafvulling zeer veel verschillende producten hebben kunnen behandelen:

Klik hier voor de pagina met verpakkingsadviezen

Beschikbare toestellen voor tests:

Acurafill beschikt over een aantal apparaten voor uitvoeren van tests met producten, recipiënten en etiketten: Tests vergen vaak wat voorbereiding dus is het handig als wij de materialen per post kunnen ontvangen en rustig een test uitvoeren. Vaak sturen we een korte video van het resultaat zodat u met eigen ogen kunt zien dat het beoogde resultaat ook werkelijk gehaald wordt.

BenchMATE etiketeerder

De handbediende labeler van de firma Great Engineering: We hebben de 3 uitvoeringen in onze voorraad: BenchMATE / BenchMATE-Plus en BenchMATE Wide-Body.


We kunnen testen met uw recipiënten en etiketten en sturen u een video van het resultaat.

Afvultoestellen:


Voor afvultests met uw product vragen wij een kleine vergoeding voor het schoonmaken van de apparaten en vervangen van dichtingen (in geval van agressieve producten.


Er zijn tevens doppensluiters beschikbaar voor tests: Ook voor deze projecten is het aan te bevelen om vooraf contact op te nemen om het project of de opgave te bespreken: Geen twee projecten zijn gelijk en hoewel onze toestellen relatief universeel inzetbaar zijn moeten er vaak kleine details gewijzigd worden, accessoires toegevoegd of nieuwe hulpstukken ontworpen worden. Daarom is het belangrijk voor ons om vooraf gegevens van het project te vernemen

Contactformulier

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Featured Products

Recent Blog Entries

Recent Videos