Acura Fill

Afvullen - Sluiten - Etiketteren
Bemonsteren & Laboratorium

SORRY - DIT TOESTEL IS NIET MEER LEVERBAAR

AMT-50 Universeel afvultoestel

Speciaal ontwikkeld voor laboratoria, kleinschalige afvul-projecten en opstartende productielijnen of als aanvulling bij bestaande afvul stations. Met dit handbediend toestel vult u snel en efficiënt vloeistoffen, olie of crèmes af in flesjes, potjes of tubes.

Dankzij z'n economische prijs is dit apparaat zeer geschikt voor labs, apothekers en startende ondernemingen. Het product wordt in de voorraadtrechter ingebracht. Het afvulvolume kan van 1 ml tot maximaal 50 ml per slag ingesteld worden en de beweging loopt echt snel en soepel.

Wanneer u meer dan 50 cc wil doseren kan dat ook: U zal merken dat 2 maal "pompen" ( = voor 100ml ) of zelfs 3 maal "pompen" ( = voor 150ml ) bij dit apparaat sneller en vlotter verloopt dan 1 maal het gewenste volume doseren met een groter afvulsysteem! kortom: dit is het perfecte toestel voor kleinere afvulprojecten.
Montage, demontage en reiniging kosten nauwelijks tijd dankzij de eenvoudige en doordachte constructie met slechts weinig onderdeeltjes + enkele seals & dichtingen.

Type toestel:
Dosering per slag:
Instelling dosering:
Inhoud voorraadtrechter:
Afmetingen toestel:
Gewicht toestel:
Uitvoering frame:
Productcontact delen:
Aandrijving:
Meegeleverd:
2 Doseer Koppen: 
N°1: Binnen diamtr: 6mm
N°2: Binnen diamtr: 3mm

Zuigerafvuller     
van 1 ml tot 50 ml
traploos regelbaar
14 Liter
270 x 270 x 700 mm
ongeveer ± 13 kg
Gecoat staal (ivoor)
Roestvrijstaal (Inox)
handbediening (hendel)
Reserve set dichtingen

– Lengte 48 mm
– Lengte 78 mm

Nieuwste Projecten: 

Award Winner: René Professional (hair care uit plantextracten)

Op 25 maart 2015 werden de prestigieuzee "Style It Up" awards in Portugal gehouden: Het Nederlandse René Professional werd drie keer genomineerd en heeft  twee awards gewonnen.


In Lissabon is de Orangemint volumizing shampoo in de prijzen gevallen in de categorie Beste Shampoo. Deze volumeshampoo bevat organische soja proteïnen, rozebottel en lime-extract en pure essentiële oliën van pepermunt en citrusfruit. 


Het geeft body en glans aan fijn en futloos haar en is verrijkt met vitamine E. De Orangemint shampoo is een bodybuilder als het gaat om reiniging binnen het zeepvrije PureRené gamma. De honingkleur komt van extracten die je haar een parfum geven van manderijn en munt, een heerlijke blend van frisse geuren. Voor normaal, maar zeker voor fijn haar is dit een onmisbare shampoo.

PURO ARGAN OIL: Optimale hydratering en verzorging voor huid & haar

PURO Moroccan Oil is een jong bedrijf met ambitie: De beste Argan olie naar Nederland brengen: 


Daarom moet de verpakking ook perfect zijn: Zo zit deze olie in speciale 100% recyclebare, violet donkere flesjes, die beschermen tegen de effecten van uv- stralen. Daardoor blijft de olie langer houdbaar, zonder verlies van zijn unieke, heilzame werking. En Puro oil koos ook daarom de AMT-50 afvuller èn een Compact HC6 XS etiketteerapparaat! 


De PURO Oil website is nèt on-air gegaan: www.puro-oil.com

Knalrode machine voor Pepersaus :

Glenn's Peppers is de pittigste kwekerij van Nederland: Ze kweken hun eigen pepertjes en maken er extreem pittige, superlekkere sauzen mee.

Voor het afvullen van een hele reeks chili sauzen, salsa's en smaakmakers wilde Glenn's Peppers een AMT-50 afvultoestel: Aangezien de AMT-50 door Acurafill zelf geassembleerd worden kan de kleur van het frame door uzelf gekozen worden:

Een producent van red-hot peppers wil het liefst met vuurrode toestellen werken dus kwam de AMT-50 met een levendig rood kleurtje uit de spuitcabine: Een Green Machine, maar dan in SIGNAALROOD !

Uiteraard kunt u een kleur kiezen die ook bij uw bedrijfsimago past!

Meer voorbeelden uit de praktijk:

Walnootolie

Ambachtelijke walnootolie uit de Nederlandse Regio's afgevuld in mooie aardewerk kruikjes van 200ml

2K Epoxy Lijmen

Hi_tech lijmen: cyanoacrylaat en 2 componenten epoxy in dubbele cartridges en flesjes met applicatie-tuitjes

Bakkerij producten

Zware Suikerfondant en andere producten voor de hobby-bakkerij. Afgevuld in kuipjes van 300 gram