Acura Fill

Afvullen - Sluiten - Etiketteren
Bemonsteren & Laboratorium

NIEUW:

Compact HC-8 XXL
Handbediende labeler voor kitkokers

Op vraag van verschillende bedrijven die kitkokers (cartridges of cartouchen) afvullen werd de HC8 uitgebouwd tot een brede XXL uitvoering waarmee labels van 20cm "hoog" kunnen gekleefd worden.
De Compact HC8 XXL kan bovendien ook ingesteld worden om "normale" flessen, potten en cilindrische (buisvormige) voorwerpen te bestickeren. Alles met één toestel !
COMPACT HC8 XXL = GESCHIKT VOOR:
 
Kitkokers (cartridge - cartouche)
& Cilindrische flessen of potjes
 Diameters: van 38 mm tot 100 mm
 Zelfklevende etiketten op rol:
 Max hoogte etiket 20 cm
 Max buiten diameter van de etikettenrol
 Max 20 cm
 Binnendiameter vd kartonkoker
 75,5 mm (standaard)
Voor kleinere oplagen is het véél economischer om blanco kokers aan te schaffen en die vervolgens te etiketteren met uw eigen labels: de kwaliteit van goede labels is zo hoog dat de klant nauwelijks opmerkt dat de koker een etiket heeft en geen opdruk. Met deze compact HC8 XXL is het een koud kunstje om het etiket perfect symmetrisch aan te brengen en de investering is minimaal (klik hier voor prijzen)

Hiernaast kunt u een etiket zien dat met deze machine is aangebracht (vooraanzicht - achteraanzicht). Het instellen van dit apparaat neemt slechts enkele minuten in beslag en u kunt elke 2 à 4 seconden een koker etiketteren. het toestel werkt bij voorkeur met gevulde kokers - wij kunnen u trouwens ook helpen met geschikte vulapparaten voor de kokers en een eenvoudige afsluit-oplossing voor de doppen/zuigers
Toepassingen: siliconekit, bouwkit, smeermiddelen, sanitair-afdichtkit, voegkit, PUR-schuim, sealants, Stoppasta's, Plastische kitten,Plastisch-elastische kitten, Elastische kitten, PU-schuimen, Lijmen, glass-adhesive, polyurethaan, bitumen, MS-polymeren, butyleen, acryl, siliconen, polyester, epoxy...