Acura Fill

Afvullen-Sluiten-Etiketteren

Compact HC-8 - Model 2017
Handbediende labeler voor grotere flessen & potten

De Compact HC-8 handbediende label-applicator is gebaseerd op dezelfde bouwwijze als de kleinere Compact HC-6 maar deze uitvoering kan grotere flessen en hogere etiketten aan.


COMPACT HC-8 = GESCHIKT VOOR:

Ronde (cilindrische) potten en flessen: Diameters van 38 mm tot 180 mm

Zelfklevende etiketten op rol: Max hoogte etiket: ± 17 cm / Roldiameter: Max ± 20 cm


In de standaard uitvoering is de Compact HC-8 een handig gereedschap voor de kleinere bedrijven die het verpakken en etiketteren van hun producten in eigen beheer willen uitvoeren. Met de Compact HC-8 kan een bredere range aan recipiënten en etiketten worden gestickerd.


In de uitvoering van 2016 werden een aantal verbeteringen doorgevoerd tegenover voorgaande jaren: behalve de metalen rollen zijn alle componenten in metrische maten uitgevoerd. Alle componenten zijn nu met gewone schroevendraaiers in te stellen (géén inbus meer).


Het frame is voorzien van cut-outs bovenaan zodat de maximale breedte van het frame benut kan worden zonder de label-indicator te hinderen.


Op de zwengel-as zitten blauwe schijfjes die de start van de wikkeling beter begeleiden en het papierlint kaarsrecht op de afpelplaat houden.


De Metalen rollen zijn nu voorzien van precisie-lagers met kunststof afdichtingen. dit geeft een rustiger loop onder belasting.

 Contact formulier

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.