Acura Fill

Afvullen - Sluiten - Etiketteren
Bemonsteren & Laboratorium

Compact HC-8 - Model 2018
Handbediende labeler voor grotere flessen & potten

De Compact HC-8 handbediende label-applicator is gebaseerd op dezelfde bouwwijze als de kleinere Compact HC-6 maar deze uitvoering kan grotere flessen en hogere etiketten aan.


COMPACT HC-8 = GESCHIKT VOOR:

Ronde (cilindrische) potten en flessen: Diameters van 38 mm tot 180 mm

Zelfklevende etiketten op rol: Max hoogte etiket: ± 17 cm / Roldiameter: Max ± 20 cm


In de standaard uitvoering is de Compact HC-8 een handig gereedschap voor de kleinere bedrijven die het verpakken en etiketteren van hun producten in eigen beheer willen uitvoeren. Met de Compact HC-8 kan een bredere range aan recipiënten en etiketten worden gestickerd (zie tabel onder)


In de uitvoering van 2018 werden weer een aantal verbeteringen doorgevoerd tegenover voorgaande jaren: behalve de metalen rollen zijn alle componenten in metrische maten uitgevoerd. Alle componenten zijn nu met gewone schroevendraaiers in te stellen (géén inbus meer).


Het frame is voorzien van cut-outs bovenaan zodat de maximale breedte van het frame benut kan worden zonder de label-indicator te hinderen.


Op de zwengel-as zitten blauwe schijfjes die de start van de wikkeling beter begeleiden en het papierlint kaarsrecht op de afpelplaat houden.


De Metalen rollen zijn nu voorzien van precisie-lagers met kunststof afdichtingen. dit geeft een rustiger loop onder belasting.

Uitvoeringen Compact HC-8

Versie
 max hoogte label
Compact HC-8
170 mm
Compact HC-8 / 205
205 mm
Compact HC-8 / 225
225 mm
Compact HC-8 / 275
275 mm
 Custom XXL
 Contacteer ons voor de mogelijkheden