Acura Fill

Afvullen - Sluiten - Etiketteren
Bemonsteren & Laboratorium

Etiketteren Add Video

 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • BenchMATE instructievideo
  by aimedemoor on May 27, 2016 at 7:27 AM
  4140 Views - 5 Comments

  Instructiefilm over het gebruik van de BenchMATE handbediende etiketteerder: als aanvulling op de meegeleverde gedrukte handleiding: 

  Volgende onderwerpen worden behandeld: 

  - Instelling van het apparaat

  - Etiketteren van flessen met 1 label 

  - Etiketteren van flessen met 2 labels 

  - Labelen van Potten met ribbels & Montage van ingekorte blauwe roller

 • Fresh Juice Etiketteren
  by aimedemoor on January 4, 2016 at 6:05 AM
  3879 Views - 1 Comment

  Ook etiketteren van transparante labels op een PET Flesje gaat perfect met de BenchMARK/MAX table top labeling machine. Deze label techniek laat het etiket "ademen" zodat de lijn kan uitdrogen en luchtbellen langzaam verdwijnen.

 • Kitkokers stickeren met Compact HC-8 XXL...
  by aimedemoor on October 22, 2015 at 4:35 PM
  3632 Views - 0 Comments

  Kitkokers of Cartridges, maar ook spuitbussen en andere cilindrische objecten van groot formaat worden efficiënt en snel met de nieuwe Compact HC-8 XXL gestickerd. Deze nieuwste evolutie van de Compact HC-8 kan op maat van uw etiketteer-project gebouwd worden.

  Meer informatie:http://www.acurafill.com/compact-hc8-xxl

 • Kleine/Lege flesjes labelen met Compact ...
  by aimedemoor on October 18, 2015 at 6:32 PM
  4165 Views - 3 Comments

  Voor recipiënten met kleine diameters kiest u de Compact HC-6 XS versie: Deze variant is speciaal gebouwd voor kleinere flesjes vanaf ongeveer 10mm doormeter. De bovenroller geeft extra stabiliteit aan de fles en laat ook toe om lichgewicht (lege) flesjes te etiketteren.

  meer informatie: http://www.acurafill.com/handetiketteerapparaat

 • stickers op sportvoeding
  by aimedemoor on February 26, 2015 at 12:05 PM
  2796 Views - 2 Comments

  U bent producent van sportvoeding ? u wil uw eigen product een uitstraling geven die past bij de kwaliteit en de doelgroep van uw merk? dan biedt de benchMATE uitkomst: u kunt snel en goedkoop uw grote potten van een wrap-around etiket voorzien.

 • Overprint & Etiketteren van vials
  by aimedemoor on October 21, 2014 at 5:07 AM
  2798 Views - 0 Comments

  Deze video is een "must-see" indien u kleine buisjes wil voorzien van een overprint etiket: De labeltjes worden met een SATO CL4NX printer van overprint voorzien en vervolgens door de BenchMAX op de medische vials (of andere recipiënten) aangebracht. Het mooie van deze film is dat de covers van de SATO printer werden verwijderd om de werking van het toestel te illustreren. 100% consistente resultaten en repeatability worden gegarandeerd met deze combo.

 • Etiketteren met de Gepas Labelfix
  by aimedemoor on October 8, 2014 at 3:41 AM
  2751 Views - 1 Comment

  Deze video start met een overzicht van de belangrijke componenten van de labelfix labeler. Met name de electronische label-sensor wordt in close-up gefilmd. Vervolgens worden kunststof flessen met spuitkopjes gelabeld.

 • Print & Apply met de BenchMAX
  by aimedemoor on August 19, 2014 at 5:04 AM
  2541 Views - 0 Comments

  Met de BenchMAX gekoppeld aan een (specifieke) printer kunnen etiketten in één proces een overprint krijgen en vervolgens meteen op de pot of fles aangebracht worden: Dit is perfect voor producties waarbij een generisch etiket wordt voorzien van specifieke informatie zoals: type product, smaak, geur, kleur, art nr, versheidsdatum, bar-code, QR code, veiligheids-symbolen of andere gegevens. Deze wat oudere video, gemaakt door Great Engineering, illustreert het proces bij het labelen van een glazen potje (bokaaltje). De printer is een Datamax apparaat

 • Etiketteren van vials met BenchMAX
  by aimedemoor on November 30, 2012 at 5:41 AM
  3889 Views - 0 Comments

  In deze video is te zien hoe met de BenchMAX kleine vials (buisjes) met een diameter van slechts 9 a 10 mm van een etiketje worden voorzien. Voor het etiket wordt aangebracht wordt een datacode opgedrukt in de in-line printer. De printer wordt door de labeler gestuurd. Een cadans van 18 tot 24 buisjes per minuut kunnen op deze manier ge-etiketteerd worden

 • Etiketteren van lichtgewicht flesjes met...
  by aimedemoor on May 24, 2012 at 8:06 AM
  4171 Views - 0 Comments

  Deze video laat de werking zien van de optionele aandrukrol voor de BenchMATE labeller:

  In de standaard uitvoering is de BenchMATE labeler is perfect om etiketten op ronde flessen en potten aan te brengen maar voor een goede werking moeten de recipiënten een bepaalde massa hebben: door eigen gewicht of door fles plus inhoud.

  Sommige flessen of potjes zijn gewoon te licht of ze moeten leeg van een label voorzien worden: De extra gemonteerde aandrukrol zorgt ervoor dat er net voldoende kracht op de fles komt zodat het etiket netjes gekleefd kan worden.

  De flesjes die voor deze video-demo gebruikt worden zijn ter beschikking gesteld door FRECIOUS Green shakes: Delicious detox & Health boost drinks: www.frecious.nl


1 - 10 of 10 Videos