Acura Fill

Afvullen - Sluiten - Etiketteren
Bemonsteren & Laboratorium

Etiketteren met de Compact HC6-XS Add Video

Labelen van kleine of erg lichte flesjes en voorwerpen gaat makkelijker met de Compact HC6-XS: de machine is voorzien van een extra aandrukrol en kan ook smalle recipiënten aan.

 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • BenchMATE instructievideo
  by aimedemoor on May 27, 2016 at 7:27 AM
  4327 Views - 18 Comments

  Instructiefilm over het gebruik van de BenchMATE handbediende etiketteerder: als aanvulling op de meegeleverde gedrukte handleiding: 

  Volgende onderwerpen worden behandeld: 

  - Instelling van het apparaat

  - Etiketteren van flessen met 1 label 

  - Etiketteren van flessen met 2 labels 

  - Labelen van Potten met ribbels & Montage van ingekorte blauwe roller

 • Fresh Juice Etiketteren
  by aimedemoor on January 4, 2016 at 6:05 AM
  4098 Views - 1 Comment

  Ook etiketteren van transparante labels op een PET Flesje gaat perfect met de BenchMARK/MAX table top labeling machine. Deze label techniek laat het etiket "ademen" zodat de lijn kan uitdrogen en luchtbellen langzaam verdwijnen.

 • Kitkokers stickeren met Compact HC-8 XXL...
  by aimedemoor on October 22, 2015 at 4:35 PM
  3786 Views - 4 Comments

  Kitkokers of Cartridges, maar ook spuitbussen en andere cilindrische objecten van groot formaat worden efficiënt en snel met de nieuwe Compact HC-8 XXL gestickerd. Deze nieuwste evolutie van de Compact HC-8 kan op maat van uw etiketteer-project gebouwd worden.

  Meer informatie:http://www.acurafill.com/compact-hc8-xxl

 • Kleine/Lege flesjes labelen met Compact ...
  by aimedemoor on October 18, 2015 at 6:32 PM
  4317 Views - 16 Comments

  Voor recipiënten met kleine diameters kiest u de Compact HC-6 XS versie: Deze variant is speciaal gebouwd voor kleinere flesjes vanaf ongeveer 10mm doormeter. De bovenroller geeft extra stabiliteit aan de fles en laat ook toe om lichgewicht (lege) flesjes te etiketteren.

  meer informatie: http://www.acurafill.com/handetiketteerapparaat

 • stickers op sportvoeding
  by aimedemoor on February 26, 2015 at 12:05 PM
  2934 Views - 9 Comments

  U bent producent van sportvoeding ? u wil uw eigen product een uitstraling geven die past bij de kwaliteit en de doelgroep van uw merk? dan biedt de benchMATE uitkomst: u kunt snel en goedkoop uw grote potten van een wrap-around etiket voorzien.

 • GEPAS Afvullijnen - overzicht
  by aimedemoor on December 11, 2014 at 4:15 AM
  3086 Views - 0 Comments

  GEPAS is een uiterst capabele bouwer van slimme verpakkingsmachines: Deze video geeft een kort overzicht van de mogelijkheden: Enkele van de machines die te zien zijn: - Volautomatische afvul- afdoplijn voor flesjes met pillen - Volautomatische afvul- afdoplijn voor vloeistoffen - Potjes met zalven afvullen, sealen en afdoppen

 • Overprint & Etiketteren van vials
  by aimedemoor on October 21, 2014 at 5:07 AM
  2876 Views - 0 Comments

  Deze video is een "must-see" indien u kleine buisjes wil voorzien van een overprint etiket: De labeltjes worden met een SATO CL4NX printer van overprint voorzien en vervolgens door de BenchMAX op de medische vials (of andere recipiënten) aangebracht. Het mooie van deze film is dat de covers van de SATO printer werden verwijderd om de werking van het toestel te illustreren. 100% consistente resultaten en repeatability worden gegarandeerd met deze combo.

 • Etiketteren met de Gepas Labelfix
  by aimedemoor on October 8, 2014 at 3:41 AM
  2872 Views - 8 Comments

  Deze video start met een overzicht van de belangrijke componenten van de labelfix labeler. Met name de electronische label-sensor wordt in close-up gefilmd. Vervolgens worden kunststof flessen met spuitkopjes gelabeld.

 • Gepas EAS automatisch vullen/afdoppen
  by aimedemoor on August 20, 2014 at 4:36 PM
  3137 Views - 1 Comment

  Volledig automatische lijn voor afvullen van een pasteus product in een potje. De potjes worden via een draaischijf aangevoerd, vervolgens afgevuld met een UAH trechter-zuigervuller en automatisch gesealed. Deze opstelling is uiteraard ook mogelijk met een AH zuigervuller voor vloeistoffen. De Gepoas lijn is modulair ontworpen: Na het seal-station kunnen vervolgens ook afdoppers en etiketteer-stations aangebouwd worden

 • Print & Apply met de BenchMAX
  by aimedemoor on August 19, 2014 at 5:04 AM
  2635 Views - 0 Comments

  Met de BenchMAX gekoppeld aan een (specifieke) printer kunnen etiketten in één proces een overprint krijgen en vervolgens meteen op de pot of fles aangebracht worden: Dit is perfect voor producties waarbij een generisch etiket wordt voorzien van specifieke informatie zoals: type product, smaak, geur, kleur, art nr, versheidsdatum, bar-code, QR code, veiligheids-symbolen of andere gegevens. Deze wat oudere video, gemaakt door Great Engineering, illustreert het proces bij het labelen van een glazen potje (bokaaltje). De printer is een Datamax apparaat

 • Afvullen van vloeistoffen met de GEPAS K...
  by aimedemoor on August 13, 2014 at 12:27 PM
  2738 Views - 6 Comments

  De Gepas KAE-1000 afvulmachine demonstreert een proef-afvulling van vloeistoffen. De operator maakt hierbij gebruik van slechts enkele van de vele mogelijkheden van het programmeerbare touch-screen display.

 • Etiketteren van vials met BenchMAX
  by aimedemoor on November 30, 2012 at 5:41 AM
  3969 Views - 0 Comments

  In deze video is te zien hoe met de BenchMAX kleine vials (buisjes) met een diameter van slechts 9 a 10 mm van een etiketje worden voorzien. Voor het etiket wordt aangebracht wordt een datacode opgedrukt in de in-line printer. De printer wordt door de labeler gestuurd. Een cadans van 18 tot 24 buisjes per minuut kunnen op deze manier ge-etiketteerd worden


1 - 12 of 13 Videos