Acura Fill

Afvullen - Sluiten - Etiketteren
Bemonsteren & Laboratorium

Vragen over verpakken

Veel gestelde vragen over afvullen, afdoppen, etiketteren en verpakken :

Tips en weetjes die nuttig kunnen zijn voor uw afvul / verpakkingsproject en die niet noodzakelijk over Acurafill producten of diensten handelen. De hier gepubliceerd informatie komt vooral uit de praktijkervaring met verpakkingsprojecten van klanten, relaties en collega's in de industrie. Wij verwelkomen ook nuttige input van lezers die hun professionele ervaring met verpakken willen delen met anderen! Af en toe hebben we ook gewoon zin om u een blik te gunnen in onze werkplaats waar de apparaten gemaakt worden.

Gepubliceerde onderwerpen en artikels:

Zelf afvullen of Loonafvullen?

Is het nuttig om in handtoestellen te investeren?

From the workshop : Rollers van Compact labelers

"Innovative Wine bottle labeling": recentie van E. Essman, prominent wijnkenner

Elektrische vs pneumatische doppensluiters

Vergelijking BenchMATE - Compact HC


view:  full / summary

Vergelijking BenchMATE-Compact HC

Posted by aimedemoor on January 4, 2016 at 12:30 PM Comments comments ()

Er is een gevoelig prijsverschil tussen de BenchMATE en de Compact serie: Beide toestellen zijn ontworpen voor het labelen van cilindrische objecten, maar wat verklaart nu het verschil in prijs?


BenchMATE

Read Full Post »

From the workshop

Posted by aimedemoor on July 9, 2014 at 9:35 AM Comments comments ()

Vele van onze klanten zijn kleine ondernemingen die een uniek product maken (bier, wijn, sauzen, pannenkoekenstroop, cosmetica of technische vloeistoffen...enz) waar ze - met recht - erg trots op zijn: Ze gunnen hun klanten en sympathisanten dan ook graag een blik in hun interne keuken via website of facebook.


Acurafill is er best best trots op dat we voor deze ondernemingen betaalbare tools mogen bouwen voor hun productie- en inpak afdeling. Zoals wellicht bekend ...

Read Full Post »

Elektrische vs pneumatische doppensluiters

Posted by aimedemoor on May 9, 2014 at 7:50 PM Comments comments ()


We zien bij vele producties nog steeds pneumatische ( met perslucht aangedreven dus ) doppendraaiers in bedrijf. Wanneer deze mensen advies vragen over een nieuw aan te kopen toestel raden wij meestal een elektrische dopsluiter aan. Waarom? Niet omdat pneumatische toestellen niet goed zouden zijn. Het is onze persoonlijke mening dat elektrische versies ...

Read Full Post »

Zelf afvullen of Loonafvullen?

Posted by aimedemoor on August 14, 2013 at 3:10 AM Comments comments ()

Het antwoord op deze vraag is niet eenvoudig, en wordt, zoals vaak bepaald door de persoonlijke situatie en wensen van de ondernemer. Vaak dringt een beslissing zich op wanneer een product goed loopt of wanneer de ondernemer een nieuw product of concept op de markt gaat brengen.


Loonafvullen:

Het afvulb...

Read Full Post »

Innovative Wine Bottle Labeling

Posted by aimedemoor on August 6, 2013 at 3:25 PM Comments comments ()

Het mag bekend zijn dat de etiketteer machines van Great Engineering (BenchMATE, BenchMARK en BenchMAX) erg geschikt zijn voor het bestickeren van wijnflessen. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven: lees het artikel van de Amerikaanse wijnkenner en auteur Elliot Essman er maar op na:

My seventh trip to Aus...

Read Full Post »

investeren in handtoestellen Nuttig of niet?

Posted by aimedemoor on October 27, 2011 at 8:10 AM Comments comments ()

"Wat is het nut van afvullen met een handbediend toestel? ik moet nog steeds zélf pompen"


Deze vraag wordt ons geregeld gesteld door mensen die met allerlei primitieve middelen hun product in een flesje proberen te krijgen en daar eigenlijk tegenop zien omdat hun methodes tijdrovend zijn terwijl de aantallen verder stijgen. Iedereen wil natuurlijk het liefst een automatisch systeem (electrisch of pneumatisch) dat het werk helemaal uit handen neemt maar die system...

Read Full Post »

Rss_feed