Acura Fill

Afvullen-Sluiten-Etiketteren

Service & advies voor uw project

Samen met onze leveranciers kunnen wij een ruime ervaring in afvul- en verpakkingsprojecten voorleggen. Deze kennis stellen wij graag ter beschikking om u te adviseren over de mogelijkheden en technologieën die beschikbaar zijn. Daarbij raden wij steeds aan om voor een economisch verantwoorde oplossing te kiezen.


Wanneer het voor u (nog) niet verantwoord is om meteen te investeren in apparaten, of u heeft op geen mogelijkheden om de verpakking van producten in eigen beheer uit te voeren dan kunnen wij in de opstartfase helpen met loonafvulling. Deze dienst bieden wij zelfs aan voor kleine aantallen.


Diensten

Loonafvulling: 


Acurafill kan een loonafvuldienst aanbieden voor beperkte aantallen reeds vanaf ongeveer 250 stuks: klik hier voor meer informatie

Advies: 


Ieder afvulproject is verschillend, zelfs al gaat het slechts over details: Wij delen graag onze ervaring met u en helpen u op weg de juiste keuzes te maken. Daarin kunnen wij objectief zijn omdat wij dankzij onze loonafvulling zeer veel verschillende producten hebben kunnen behandelen:

Klik hier voor de pagina met verpakkingsadviezen

Testmogelijkheden: 


Acurafill beschikt over demo-toestellen in verschillende uitvoeringen en van verschillende fabrikanten. Na afspraak bent u welkom in onze werkplaats om het toestel van uw keuze te komen bekijken en eventueel een test uit te voeren.


Voor afvul-tests met uw product vragen wij een kleine vergoeding voor het schoonmaken van de apparaten en vervangen van dichtingen (in geval van agressieve producten.


Er zijn tevens doppensluiters en etiketteertoestellen beschikbaar voor tests: Ook voor deze projecten is het aan te bevelen om vooraf contact op te nemen om het project of de opgave te bespreken: Geen twee projecten zijn gelijk en hoewel onze toestellen relatief universeel inzetbaar zijn moeten er vaak kleine details gewijzigd worden, accessoires toegevoegd of nieuwe hulpstukken ontworpen worden. Daarom is het belangrijk voor ons om vooraf gegevens van het project te vernemen

Beschikbare toestellen voor tests:

Contactformulier

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Featured Products

Recent Blog Entries

Recent Videos

1416 views - 0 comments
1578 views - 1 comment