Acura Fill

Afvullen-Sluiten-Etiketteren

COMPACT: Economische afvultoestellen
De compact reeks werd speciaal ontwikkeld op vraag van kleine en/of startende ondernemingen die behoefte hebben aan een betaalbaar toestel voor het afvullen van hun producten. Hoewel eenvoudig ontworpen en gebouwd zijn deze apparaten geschikt voor een breed gamma producten:  zowel voor vloeibare als viskeuze producten kunnen wij gepaste uitvoeringen aanbieden. 

Alle toestellen zijn snel op te stellen en te demonteren voor reiniging. Het product wordt  volumetrisch gedoseerd d.m.v. een cilinder & zuiger. Het doseervolume (= inhoud van uw flesje of pot) is afhankelijk van de versie en traploos per slag instelbaar. Door z'n compacte afmetingen en lage gewicht is het toestel draagbaar en kan na gebruik in een kast opgeborgen worden.

Enkele voorbeelden waar deze toestellen gebruikt worden: sauzen (salsa, ketjap), olijfolie, vruchtensappen, vloeibare zoetstoffen (stevia), brandstof additieven, reinigings- en onderhoudsproducten voor watersport, shampoo, (huis)dier geneeskundige producten...
 
 
Compact AMV260
Compact & draagbaar afvulapparaatje voor afvullen van vloeistoffen: 

 

Geschikt voor  pharma, voeding, cosmetica, healthcare, chemie enz... Met dit handbediend toestel vult u snel en efficiënt vloeistoffen af in flesjes, potjes of tubes. Door z'n lage prijs is dit apparaat zeer geschikt voor laboratoria, apothekers en startende ondernemingen. 

 

Volumetrische dosering d.m.v. een cilinder & zuiger

Afvulvolume: 30 ml tot max. 260 ml per slag instelbaar.

Doseervolume traploos instelbaar

Afmetingen: 355 mm x 305 mm x 90 mm

Gewicht: < 2500 g

Materialen: RVS (cilinder), PTFE (frame) 

Dichtingen: FDA food-grade materialen, EPDM of Buna-N-seals           

3 doseerkopjes: 4 mm, 6 mm & 9 mm (binnendiameters)

Reservedichtingen, inbussleuteltje & tafelklem meegeleverd

 

Geschikt voor waterige en licht visceuze vloeistoffen: lotions, (olijf-) olie, of warme sauzen tot max 80°C. Ook producten met pulp, kleine stukjes of zaadjes kunnen afgevuld worden. Het product wordt rechtstreeks aangezogen uit een vat of ander recipiënt d.m.v. de meegeleverde siliconen-slang. 


Compact AMV-260 / Visceus

Deze uitvoering is  nagenoeg gelijk aan het basistoestel maar de kleppenunit is groter voor het doseren van crèmes, gels of andere producten met wat hogere viscositeit. Het afvulvolume is van  30 ml tot maximaal 260 ml per slag instelbaar. De kleppen hebben met diameter 3/4 duim en zijn NSF drinkwater- genormeerd. De maximale temperatuur van het product is 60°C. 

Wij raden aan om het product uit een hoger geplaatst vat of trechter aan te voeren: gebruik hiervoor de extra meegeleverde slangenpilaar.

 

 

 

 

 

TERUG NAAR BOVEN 

Compact AMV700

De AMV-700 vult grotere volumes af van 60 ml tot maximaal 700 ml per slag. traploos instelbaar. Dit apparaat vult vloeistoffen en licht visceuse producten zoals gels en crèmes. 3/4 duim kleppen (NSF 61 norm) en grotere doseerkoppen. De maximale temperatuur van het product is 80°C.

 

 

 

Compact AMV-700 / Visceus
Deze uitvoering van de WMV-700 heeft  een bredere kleppenunit (diameter : 1 duim / ongeveer 25mm) voor dikvloeibare producten.
Aanzuigslang en vulkopjes hebben ook grotere diameters voor voor dikkere producten.
 
Compact AMV-60 / Cosmetic

Speciaal voor het doseren van kleine volumes parfum, etherische olie of andere vloeistoffen tot licht visceuse producten. Het afvulvolume is traploos instelbaar van 1 ml tot maximaal 60 ml per slag. De micro kleppen en doseerkopjes zijn kleiner voor hogere nauwkeurigheid bij kleine volumes. De maximale temperatuur van het product is 80°C.

Afvulvolume: 1 ml tot max. 60 ml per slag instelbaar.

Doseervolume traploos instelbaar

Afmetingen: 355 mm x 305 mm x 90 mm

Gewicht: < 2500 g

Materialen: RVS (cilinder), PTFE (frame) 

Dichtingen: FDA food-grade materialen, EPDM of Buna-N-seals

 

TERUG NAAR BOVEN

Members Area

Featured Products

Recent Blog Entries

Recent Videos

1572 views - 1 comment
1725 views - 1 comment